Daisy sjal – en populær klassiker!

Vi lanserte det populære Daisy sjalet våren 2017. Hele 6 år har gått siden den gang, og Daisy sjalet blir bare mer og mer populært som tiden går. Det synes vi fortjener et eget blogginnlegg!

Plagget som fikk Dèhn Design til nye høyder

Det er jo gjerne slik at jeg, Merete Dèhn, ikke har noen garanti for hvordan plaggene jeg designer slår an. Derfor startet vi opp pent og med få utvalgte farger. Sjalet ble raskt utsolgt, og vi måtte bestille opp mer! Forhåndsbestillinger kom, og det samme gjorde fargeønsker. Det skulle vise seg å endre mye for oss som bedrift. Vi fikk en bestselger, og et plagg som fikk oss til nye høyder! Etterspørsel økte i takt med kundemassen, og vi gledet oss over et firma i vekst. Daisy sjalet er strikket i en myk og lett blanding av alpakka og merinoull, og veier kun 500 gram!

Hvert enkelt sjal er unikt

Jentene våre i produksjonen bruker små og litt større strikkemaskiner, og hver eneste frynse på alle våre sjal festes på for hånd. Det er det som gjør hvert enkelt sjal så unikt! Da de går fra hånd til hånd i produksjonen, kvalitetssikres sjalene på den aller beste måten. Vi kan trygt kalle det for et godt stykke håndarbeide. Les mer om fabrikken her.

Sjal til både store og små

Med tanke på at det ikke er noen aldersgrense for bruken av våre sjal, har vi jenter i alle aldre som kunder. Fra tenåringen til hundreåringen. Vi har til og med laget et lite sjal – Nikki sjal/skjerf – som er et perfekt sjal til barn, slik at mor og barn kan matche hverandre.

Sjal kan brukes til alle anledninger

Flere av våre kunder har i dag hele 2-14 sjal hver seg – noe vi synes er veldig gøy! Vi selger like mye sjal året rundt, og tilpasser farger etter sesong! Bruksområdene er store, og det finnes ikke en anledning der sjal ikke kan brukes. Om det er til hverdags, fest, bryllup, dåp, 17. mai – sjalet er lekkert over ethvert antrekk. I sofakroken, på arbeidsstolen, med på reise… uansett hva eller hvor du skal – ta det med deg og nyt!

Sjal til bunad

Daisy sjal har også blitt en trend som et tilbehør til bunaden, og flere og flere velger sjal i stedet for cape. Derfor passer vi på å ha et godt utvalg av farger som passer til de ulike bunadene og stakker over hele landet! Bli inspirert og se noen av våre kunder i bunad med sjal som tilbehør her.

Vedlikehold av sjalet

Garnet tåler vann, men bør luftes og ikke vaskes. Men skulle man være uheldig å søle på sjalet er det bare å tørke av flekken med en fuktet klut. Følg anvisningen som står inne i produktet eller kontakt oss. Les mer om vedlikehold av ullklær her.

Oppbevaring av sjal

I fjor fikk vi laget en dustbag i sort med logotrykk i gull, spesielt for oppbevaring av sjal. Snorene er lange nok til at den kan henge på skulderen om man vil ha den med seg på tur! Se dustbag her.

Et sjal som kan brukes året rundt

Kvinner i alle aldre – unge som eldre – kanskje 2023 blir året der du vil investere i et sjal som kommer til å bli ett av dine klare favorittplagg? Og husk; ingen grunn til å pakke det bort i noen av de fire årstider, da dette er perfekt å bruke sommer som vinter!

Se Daisy sjalet under.