Daisy sjal til bunad

Som du sikkert har skjønt, så er Daisy et sjal vi er mektig stolte av. Merete Dèhn designet og lanserte Daisy sjalet for hele 7 år siden! Nå selger det som aldri før, og det går aldri av moten.

Hekta på Daisy

Fargevalget er unikt og vakkert. Vi bytter ut farger og putter inn nye ettersom fargetrender endrer seg, men har alltid basefargene med oss. Av den grunn har vi enormt mange kunder som har flere sjal hver seg. Man blir rett og slett hekta!

Daisy sjal er som et smykke over ethvert antrekk, og man føler seg unik og spesiell. Dessuten er det supercomfy!

Sjalet som kan brukes til alt

Det morsomme er at dette sjalet kan brukes til de aller fleste anledninger og til alle årstider. Over hverdagsantrekket, til bruden, over bunaden, på arbeidsplassen lett tilgjengelig på kalde dager, i stedet for pledd når du har en avslappende kveld i sofaen, på reise (Merete har alltid med seg sitt når hun reiser)… ja, listen er lang over alle anledninger det passer til!

Sjal til bunad

I tiden framover kommer vi til å ha fokus på sjal til bunad og andre festantrekk. Vi legger merke til at stadig flere bytter ut capen med vårt Daisy sjal, og dette synes vi er skikkelig gøy! Til de litt mindre damer har vi både Gulla sjal og Nikki sjal som er lillesøstrene til Daisy sjal.

Under har vi laget en liste med forslag til hvilke farger som passer best til Norges mest populære bunader! Hvis du ikke finner din bunad og ønsker hjelp med å finne den perfekte fargen, ta kontakt med oss på e-post info@dehndesign.com så hjelper vi deg!

1. Vest-Agder bunad:

Her kan man velge mellom tre stakker. Stripestakk, plisèstakk og rynkestakk. Daisy sjal som passer best til er fargene rødt, olivengrønn eller svart. Offwhite kan også være fint.

2. Vestfold bunad:

Denne kommer i to varianter – én fra 1956 og én fra 1932. Stakken kommer i enten svart eller blått ullstoff. Vesten er i rød eller grønn vadmel. Daisy sjal som passer best til er fargene rødt, svart eller olivengrønn. Alt etter hvilken farge det er på bunaden.

3. Trønder bunad:

Denne finnes i rødt, grønt og blått, og den vanligste fargen er blå. Daisy sjal som passer best til er olivengrønn eller brent oransje. Alt etter hvilken farge det er på bunaden.

4. Hardanger bunad / “Den første bunaden”:

Denne bunaden ble et symbol på det norske under nasjonalromantikken på 1840-tallet. Rødt liv og hvitt forkle. Daisy sjal som passer best til er fargene rødt eller svart. Olivengrønn kan også være fint.

5. Gudbrandsdalen festdrakt:

Denne finnes i blått og svart, og leveres i to varianter – med eller uten forkle. Daisy sjal som passer best til er rødt eller svart. Alt etter hvilken farge det er på bunaden.

6. Nordlands bunad:

Bunaden finnes i en blå og en grønn utgave. i 2009 ble den kåret til Norges vakreste i en spørreundersøkelse av Norges Husflidlag. Daisy sjal som passer best til er olivengrønn eller brent oransje. Alt etter hvilken farge som er på bunaden.

7. Vest-Telemark bunad:

Stakken finnes i svart, blå og grønn. Daisy sjal som passer best til er svart, rødt eller brent oransje. Alt etter hvilken farge som er på bunaden.

8. Øst-Telemark bunad:

Denne finnes i både svart, grønn og blå. Daisy sjal som passer best til er rødt eller svart. Alt etter hvilken farge som er på bunaden.

9. Rogalands bunad:

Bunaden kommer i 7 ulike typer, og den kommer i fargene svart, blå, grønn og lys blå. Daisy sjal som passer best til er svart, offwhite eller olivengrønn. Alt etter hvilken farge som er på bunaden.

10. Løkendrakten (Østfold):

Denne kommer i fargene svart, hvit og blå. Daisy sjal som passer best til er svart, offwhite, olivengrønn, brent oransje eller burgunder. Alt etter hvilken farge som er på bunaden.

Se Daisy sjalet og hvilke farger vi tilbyr ved å klikke på knappen under:

Kontakt oss

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan! Du kan nå oss på telefon (+47) 45 31 33 13 eller på e-post info@dehndesign.com.