Dehn Design AS - Mental Helse Ungdom

Dehn Design gir 100,- for hvert solgte plagg i 14 dager til Mental Helse Ungdom

Ungdommer har alltid engasjert og fascinert meg stort. Det er mange ulike grunner til det. Jeg har selv oppdratt tre stykk, og det har vært en utrolig spennende og utviklende reise.

Ungdommer er i livsfasen mellom barndom og voksenliv, og det kan by på mange ulike utfordringer i seg selv. De kan kjenne på frykt for å være synlig, og de er ofte redde for å dumme seg ut og gjøre feil.

Selvtilliten er ikke alltid tilstede i denne fasen. Den kommer som oftest med litt mer modenhet og egenkjærlighet. Trygghet er en viktig faktor, og et grunnleggende behov alle barn og unge har. Og trygghet er dessuten et viktig element for god utvikling, læring og vekst.

Det burde være en menneskerettighet og en selvfølge at alle fikk oppleve å ha noen trygge voksenpersoner i livet sitt. En trygg havn de kan komme til for å lære om livet, snakke åpent om alle følelser og om hvordan de kan håndtere ulike situasjoner de vil møte på. Dessverre er det ikke alle som er så heldige, og det er stadig flere som sliter.

Situasjonen vi er i globalt har ikke gjort det noe lettere. Tvert om. Den har ført til isolasjon, depresjon og høyere antall selvmord. Også blant unge. Dette er sørgelig og helt tragisk.

Hjertet mitt banker ekstra for de unge, og jeg har så mye respekt og kjærlighet for de. Og jeg vet det er veldig mange der ute som trenger støtte og hjelp.

Mental Helse Ungdom er en medlemsbasert interesseorganisasjon for barn og unge. De jobber blant annet for økt åpenhet om psykisk helse, forebygging av psykiske plager og et bedre psykisk helsetilbud. De gjør en fantastisk og viktig jobb!

Vi i Dèhn Design vil gjerne være med å bidra ved å gi kr 100,- for hvert solgte plagg de neste 14 dager.

Jeg vil gjerne få komme med en bønn. Neste gang du er i ferd med å dømme en ungdom – ikke døm for hardt. Mange unge famler seg vei fram i et samfunn basert på høye forventninger og krav. Og de aller fleste gjør så godt de kan ut ifra de forutsetninger de har.

Varme klemmer fra
Merete Dèhn, Designer og daglig leder