Dèhn Design’s brandfilm

Endelig kan vi med stolthet vise frem filmen vi har jobbet med over flere måneder! Den får veldig godt frem hva vi står for som brand, og hvilke verdier som betyr aller mest for meg som designer og gründer! I et nært og godt samarbeid, har dyktige Petter Grindahl klart å visualisere min reise på en god måte! Se video nederst i dette blogginnlegget.

Merete Dèhn’s største inspirasjonskilder

Som designer finner jeg stadig inspirasjon i naturens skjønnhet og mangfold. Naturen er min ultimate kilde til kreativitet, og hver gang jeg går tur i skogen eller ute ved vannet – oppdager jeg nye elementer som gjenspeiles i mine design. Fargene jeg bruker er hentet fra naturens fargepalett – fra de dype tonene av skoggrønt, til de myke pastellene som minner om soloppgang. Fargene jeg velger bærer med seg en følelse av harmoni og ro – noe jeg ønsker å formidle gjennom mitt arbeid!

Jeg lar meg også inspirere av menneskene rundt meg – deres historier, lidenskap og individualitet. Gjennom mine møter med ulike mennesker får jeg et glimt av deres verdier, og dette reflekteres ofte i mine design. Det kan være et smil, en bevegelse eller en følelse som fanger min oppmerksomhet og som jeg ønsker å gjenskape gjennom både design og også kunst. Denne unike kombinasjonen av inspirasjonskilder gjør mitt arbeid både givende og uendelig spennende! 

Familie og venner

Familie og venner spiller en avgjørende rolle i mitt arbeid som designer. De er ikke bare støttespillere og kritiske stemmer, men også kilde til inspirasjon og motivasjon. Barna mine og moren min har alltid vært min aller største kilde til støtte og motivasjon. Helt fra oppstart da jeg utforsket min lidenskap for design til dagens utfordringer og suksesser, har de vært der, oppmuntret meg og trodd på meg når jeg selv har tvilt. Deres ubetingede støtte har gitt meg mot til å følge mine drømmer og ta sjanser i min karriere. Alle mine barn har en sterk relasjon til familiebedriften, og foreløpig jobber to av tre i bedriften.

Venner er også en viktig del av min designprosess gjennom deres ærlige tilbakemeldinger, entusiasme og interesse. Det er med på å gi meg en konstant drivkraft som motiverer meg til å strekke meg lenger og å utforske nye idéer. Men viktigst av alt, familie og venner er en påminnelse om hvorfor jeg elsker det jeg gjør. Når jeg ser deres stolthet og glede over mine kreasjoner, forstår jeg hvor privilegert jeg er som får muligheten til å uttrykke meg gjennom design og kunst, og dele min lidenskap med andre og de jeg er glad i. 

Bærekraft i alle ledd

I vår produksjon står kvalitet i alle ledd i sentrum. Bærekraft og en etisk produksjonsprosess som gagner både mennesker og planeten vår er svært viktig. For oss handler kvalitet ikke bare om det ferdige produktet, men også om å sikre at arbeiderne våre har det godt og trives på jobb. Vår fabrikk, ledet av kvinner og med hovedsakelig kvinnelig arbeidskraft, er et eksempel på dette.

Vi tror at når arbeiderne trives, gjenspeiles dette i den endelige kvaliteten på våre klær. Vi er også svært opptatte av å sikre at kvaliteten på våre produkter er av høyeste standard. Dette inkluderer å bruke råvarer av høy kvalitet, som ikke bare er behagelige å bruke, men som også varer lenge. Vi velger nøye ut våre materialer for å sikre at de er bærekraftige og miljøvennlige, samtidig som de oppfyller våre strenge krav til kvalitet! Bærekraft er ikke bare et stikkord for oss, det er en forpliktelse vi tar på alvor i alt vi gjør. 

Se video: