Er det lov å være stolt av seg selv? Dehn Design

Er det lov å være stolt av seg selv?

Er det lov å være stolt av seg selv? Eller er det da Janteloven kicker inn og sier at det kan du ikke. I hvertfall ikke si det høyt så andre hører det. Da vil mange tenke at «hun der tror at hun er noe». Så lar vi heller være. Det er mye lettere å nedsnakke seg selv, for det er liksom helt i orden og akseptert!

Jeg har kommet til et sted i livet der jeg ikke synes det er greit lenger.

Jeg er både stolt og veldig takknemlig for hva jeg har fått til de siste årene av livet mitt. Det har vært mye slit, tårer, våkenetter og leie dager. Men også utrolig mye vekst og ikke minst kjærlighet og glede!
Jeg tok et vanskelig valg etter en vond skilsmisse for snart 9 år siden.
Jeg bestemte meg for å følge drømmen min om å starte firma som designer for eget klesbrand. Det hadde vært min årelange drøm!

Veldig få hadde troen på at jeg skulle klare det, men jeg er sta og hørte ikke på det øret

På én måte var valget lett, på en annen ikke. Hvordan skulle jeg klare meg rent økonomisk i en overgang? Som trebarnsmor til tre tenåringer var det tøft, men jeg hoppet i det og tenkte at det var nå eller aldri.
Moren min åpnet dørene for meg og mine, og vi bodde der første året. Det gjorde at jeg fikk det til å gå rundt.
Uten støtte fra Staten til oppstart, begynte jeg i det små. Veien var humpete med mange opp- og nedturer. Det var flere ganger jeg tenkte på om det var verdt det. Og hver gang endte jeg opp med å tenke at det egentlig ikke var noe alternativ!
Det har jeg aldri angret på!

Jeg er både ydmyk, takknemlig og veldig STOLT over hva jeg har fått til. Og jeg er så glad for at jeg ikke ga opp når det så som mørkest ut.
I dag har jeg gleden av å kle opp kvinner land og strand rundt. Det er rett og slett en fantastisk følelse.
Hver gang jeg ser én av dere i mitt design, gjør hjertet mitt et ekstra hopp og jeg kjenner ofte at jeg smiler for meg selv eller til deg jeg møter – av både glede og av stolthet.

Tusen takk til hver og én av dere for at dere følger meg på «reisen», og for at dere velger å kle dere i mitt design. Om dere bare visste hvor mye det betyr for meg.

Uten dere hadde det ikke vært noe oss!

Your Comfort – My Passion.
Og husk jenter og gutter – går dere rundt med en drøm;
Ha troen på at du kan klare det og vær stolt av deg selv!
Kjærlig hilsen
Merete Dèhn❤️

Foto: Hilde Brevig