Merete Dehn

En stor takk til deg som har lest min historie

I dag er det 8 år siden jeg dannet Dèhn Design AS – og for en reise det har vært og er! 

Konstant læring og utvikling. Ting forandrer seg og jeg må hurtig oppdatere og tilpasse meg til det. Uventede ting oppstår og må løses hele tiden. Det som fungerte i går fungerer ikke nødvendigvis i dag eller i morgen. Denne prosessen må man like for å kunne drifte et selskap på best mulig måte. Og jeg elsker at ting er i stadig utvikling, og at jeg hele tiden må tilegne meg ny kunnskap på flere plan. 

Fra utsiden kan det å være gründer virke som en «glamorøs» jobbtilværelse. Stå opp når du vil, ta ting i ditt eget tempo, bestemme din egen lønn – og så videre -men helt slik har det ikke vært. Faktisk har jeg flere ganger lurt på om det noen gang kommer til å løsne skikkelig. Enkelte perioder har jeg jobbet til jeg nesten har stupt. Men jeg har aldri gitt meg av den grunn! Det har aldri vært tema engang. For jeg har klokketro på mitt konsept, og jeg ønsker å dele dette konseptet stort.

Det er selvfølgelig mest behagelig å kun dele fra livet sitt når alt er på topp, men jeg ønsker å være åpen om de dagene hvor ikke alt er like rosenrødt. 

Da landet ble rammet av Corona-viruset startet en ny tid til ettertanke og store endringer.

Produksjonen lå nede i flere uker, og salget droppet drastisk. Det var mange av oss som slet og det var skremmende stille.

Nå klarer jeg å se jeg at denne motgangen har gjort meg godt. De ukene landet og verden var i lockdown og alt stod stille, fikk jeg tid til å reflektere over reisen min og hvordan jeg ønsker at den skal være videre framover. 

Jeg ble tvunget til å tenke nytt, og tråkke opp nye stier. Noen av erfaringene og veiene jeg måtte gå var direkte smertefulle, men ga allikevel rom for en enorm vekst på flere plan. 

Alle de små og store forandringene jeg gjorde skulle vise seg å fungere, og i juli satte vi salgsrekord. Det er ganske gøy med tanke på at det er ullplagg jeg selger. 

Jeg vil bare avslutte med å si: Tusen takk til alle dere mine trofaste følgere og gode kunder. Uten dere – ingen Dèhn Design!

Nå vil jeg gjerne høre fra deg: Går du med en stor eller liten drøm, eller med en gründer i magen?
Send meg en e-post og fortell 🙂

Varm klem 
Merete Nyegaard Dehn