Phillippa poncho - Chill & Comfy

Historien bak Phillippa ponchoen

Jeg fikk en idé: hva med å gi bort en gave til kronprinsessen vår? Som tenkt, så gjort!

På onsdag lanserer vi de siste 3 plaggene fra min nye kolleksjon Chill & Comfy. Responsen så langt har vært over all forventning! Det er så gøy, og nok en gang tusen, tusen takk! Jeg kan ikke røpe alt for mye om den siste lanseringen enda, men det er spesielt et plagg jeg er veldig spent på, og som du kanskje kommer til å kjenne igjen…

Hvis vi skrur tiden 12 år tilbake var poncho et av de aller første plaggene jeg designet. Den gangen var kanskje ikke poncho det aller mest trendy plagget, men så har jeg heller aldri basert mine design på trender. Min filosofi har hele tiden vært å konsentrere meg om små kolleksjoner av høy kvalitet. Tidløse plagg som du kan kombinere på kryss og tvers av hverandre – år etter år.

I oppstartsfasen var jeg full av kreativitet og nye ideer, men jeg hadde naturlig nok ikke råd til å designe og produsere opp alt jeg ville. Jeg var nødt til å moderere meg, og enda viktigere var det da å lage plagg som kunne appellere til mange. Jeg ville lage et plagg som enhver garderobe bør ha, og med denne tanken ble Camilla ponchoen skapt. Ponchoen kom i lyse, duse toner inspirert fra naturen. Beige, lys grått og offwhite.

Det var få som hadde hørt om meg, og bedrifter var ikke den gangen synlig på sosiale medier slik som i dag. Det gjorde at jeg måtte tenke nytt og annerledes for å bli lagt merke til.

Jeg fikk en idé; hva med å gi bort en gave til kronprinsessen vår? Som tenkt, så gjort! Jeg tok kontakt med Slottet, og fikk til svar at Hennes Kongelige Høyhet Mette-Marit gjerne ville ha en poncho – og hun lurte på hvilke farger hun kunne få den i. Jeg var vill av begeistring over at hun likte mitt design, pakket inn ponchoen så pent jeg bare kunne, og kjørte inn til Slottet for å levere gaven.

Prinsessen vår tok med seg ponchoen i et bryllup i Danmark, og ble avbildet i spansk, dansk og norsk presse med mitt design. Jeg fikk også en helside i VG og havnet på forsiden. Over natta ble jeg utsolgt! Siden den gang har poncho og sjal blitt Déhn’s DNA – selve ryggsøylen vår.

Camilla ponchoen står hjertet mitt ekstra nært, og den er en fin påminnelse om hvor langt vi har kommet. Det er med glede at jeg relanserer Camilla poncho fra min første kolleksjon. Denne gangen har jeg kalt den Phillippa poncho, og den kommer i 100% silkemyk fin merinoull.

I første omgang kommer den i naturfarger, men den kommer også i flere pastellfarger utover våren og sommeren. Dette kommer jeg tilbake til da jeg gjerne ønsker innspill fra deg på valg av farger. Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg den siste lanseringen!