Kjærlighet i hver maske

Dèhn Design er opptatt av kvalitet i alle ledd, og våre klær er laget for å vare lenge. Det er en del ting som skal stemme for at vi skal få til nettopp det. Råvarene må være fantastiske og av høyeste kvalitet, og det er de her hos oss.

Vi vet at ulla vi benytter oss av kommer fra dyr som har det godt og behandles med respekt. Det samme gjelder for våre flinke jenter på fabrikken. Og vi har fulgt de på nært hold og sett hvor og hvordan de jobber. De har stor respekt for arbeidet de gjør for oss, noe som gjenspeiler seg i hvert enkelt produkt. Vi er rett og slett så stolte!

Jentene bruker små og litt større strikkemaskiner ettersom hva de skal lage, og gjør i tillegg svært mye for hånd. For eksempel blir hver eneste frynse på alle våre sjal festet på for hånd! Det er det som gjør hvert sjal så unikt.

Hvert eneste produkt går fra hånd til hånd da jentene våre har ulike oppgaver de utfører. La oss ta vårt populære Daisy sjal som et eksempel. Her er det én som har ansvaret for at sjalet strikkes. Deretter går det videre til én som fester på alle frynser for hånd, for så å gå videre til én som klipper til frynsene så de blir rette. På denne måten er det flere som kvalitetssjekker produktet underveis, noe som igjen gjør at reklamasjoner er nærmest lik null – til stor glede for oss og for deg som forbruker.

Se video av hvordan frynsene festes på sjalene:

Dèhn Design er et slow fashion brand

Dette er grunnen til at vi kan kalle Dèhn Design en slow fashion merkevare:

✔️ Alle produktene er laget av ull av høy kvalitet.
✔️ Plaggene våre er mer tidløse enn trendy.
✔️ De selges i mindre (lokale) butikker og i vår egen nettbutikk.
✔️ Vår kolleksjon er en permanent sesongløs samling.
✔️ Ofte laget på bestilling for å redusere unødvendig produksjon.

Vi produserer klær som er laget for å vare, og verdsetter rettferdig behandling av mennesker og dyr!