Kjærlighetens dag

Mors- og valentinsdagen

Den 14. februar havner Valentinsdag og Morsdag på en og samme dag.
Morsdag er en hedersdag for mødre som har blitt feiret her til lands i mange år. Dagen feires ofte som en «familiedag» der mødre står i fokus og får litt ekstra oppmerksomhet i form av blomster, små gaver, kort og kanskje en god middag. Det fine med morsdagstradisjonene er at de kan vi fortsatt feire selv med sosial distansering og nedstenging.

Valentinsdagen, også kalt Alle hjerters dag eller Kjærlighetens dag. Noen velger å feire denne dagen, og noen hopper over hele greia. Jeg tenker at begge deler må være lov, men at vi akkurat i år kanskje skal gjøre litt ut av denne dagen?

Vi lever alle et ganske restriktivt liv og mange av oss har mindre kontakt med de vi er glad i. Nettopp derfor synes jeg denne dagen er ekstra viktig i år.

Det blir vanskelig å ta med kjæresten ut på middag, eller sosialisere seg med gode venner, men med litt kreativitet kan vi fortsatt gjøre noe hyggelig for andre, eller benytte dagen til å gi oss selv litt egenkjærlighet. Og nei, valentinsdagen er ikke kun for kjærestepar! ALLE kan feire denne dagen, hvordan de vil og med hvem de vil.

Tips til en annerledes, men hyggelig valentinsdag:

 1. Send blomster
  Send blomst på døra til noen du setter ekstra pris på, og legg ved et hyggelig kort.
 2. Unn deg litt egenpleie
  Litt egenpleie er aldri feil, og trenger heller ikke å koste så mye. Ta en lang dusj, bestill noe godt å spise, og sett på favorittserien din.
 3. Overrask noen med en gave
  Kanskje har du en venninne eller en du har et ekstra godt øye til? Bestill en gave på nett og send den direkte til vedkommende. Vi har gaver som passer perfekt til denne dagen. Ps! Husk å være ute i god tid.
 4. Middagsdate med kjæresten
  Lag favorittretten til han eller hun du er sammen med, tenn lys, og kos dere i hverandres selskap.
 5. Skype med venninnegjengen
  Noen ganger er alt man trenger en kveld med venninnegjengen? Møt hverandre digitalt på Skype eller Teams, sett i gang leker og la skravla gå.
 6. Familiemiddag og film
  Lag en middagsrett alle i familien elsker og sett på en god film.

  Her «på huset» feirer vi både valentinsdagen og morsdag med 20% i hele nettbutikken! Dette er uten tvil et valentinskupp! Bruk rabattkoden “dehn20” i handlevognen.

  Ønsker deg en fin 14. februar!

  Varm klem
  Merete Nyegaard Dehn