Kombiner kolleksjonene på kryss og tvers av hverandre

I forrige blogginnlegg lovte jeg å komme tilbake til dere med inspirasjon og ideer på hvordan dere kan kombinere plagg fra vår nyeste kolleksjon «Chill & Comfy» med tidligere plagg jeg har kreert. 

I bildecollagene kan du se hvordan for eksempel Vicky slengbukse kan kombineres med Kiki vest. Personlig elsker jeg denne kombinasjonen! Den gråblå vesten harmonerer så fint sammen med beigefargen i Vicky buksa.

Det er ingen tvil om at vest er ett av «it-plaggene» på motefronten, og spør du meg – et must i garderoben! Lulu vesten har vi i flere ulike farger, men selv synes jeg at denne vesten i Offwhite går så fint sammen med Vicky slengbukse i Offwhite. Ton i ton kler alle, og spesielt når fargene er lyse. 

Skal du investere i plagg nå i vår, så ville jeg definitivt gått for en vest i en farge du vet du kan bruke til mye du har i garderoben fra før, og i den farge du føler deg vel i. 

Det er vanskelig å unngå å nevne Vicky buksa. Først og fremst fordi den er så vanvittig behagelig på, men også fordi passformen er superfin. Den har pene og komfortable lommer i sidene som er nærmest usynlige, et høyt og komfortabelt liv med bred strikk som ikke strammer og går et godt stykke over navlen, og sist men ikke minst – en akkurat passe stor sleng.

Bruk fantasien, og kombiner plagg på kryss og tvers av hverandre! 

Bruk rabattkoden «påske15» og få -15% rabatt på kjøpet!

PS! Vi har nå en påskekonkurranse på Facebook/Instagram. Anbefaler dere å sjekke den ut! Jeg ønsker dere en riktig god påske.

Klem fra Merete Dehn