Merete Dehn

Kommer jeg til å leve ut drømmen min?

For 10 år siden var livet mitt ganske annerledes enn hva det er i dag. Jeg hadde jobbet som sykepleier i noen få år, men da jeg fikk mitt første barn viet jeg livet mitt til henne, og deretter til guttene mine som kom tett etterpå. 

Plutselig befant jeg meg i en familiesituasjon som ikke ble så idyllisk som jeg hadde forestilt meg, og jeg måtte gjennom en tøff og opprivende skilsmisse, med alt det innebærer.

Det viktigste for meg var at barna mine hadde det så godt det var mulig å ha det i denne perioden av livet vårt. Sammen med mine tre barn Sarah, Henrik og Herman flyttet jeg derfor hjem til min mor for å samle meg og finne ut av ting. Der bodde vi i ett års tid.

Etter hvert begynte jeg å kjenne på en intens lyst til å skape noe større av hobbyen min. Det handlet like mye om å skape noe eget, som å skape en annen hverdag og et bedre liv for barna mine og meg selv. 

Naturlig nok var jeg både redd og usikker, men bestemte meg for å hoppe i det allikevel – for innerst inne visste jeg at dette var den rette veien for meg å gå.