Kreativ og med sommerfugler i magen

Noe av det jeg elsker aller aller mest med jobben min, er å skape. Og jeg er så evig takknemlig for alle dere som liker det jeg lager, og at dere velger å kle dere i mine kreasjoner.
Det gjør meg oppriktig glad og ydmyk fra innsiden og ut, og jeg kjenner på lykke. Tilbakemeldinger jeg ofte får fra mange av dere er at klærne vekker en god følelse og at dere føler komfort og velvære når dere bruker de.
De aller fleste av oss gjør valg hver eneste dag før vi kler på oss. Og det er ingen hemmelighet at det vi ikler oss gjør noe med humøret, holdningen og hvordan vi føler oss. Det påvirker oss! Så hvorfor ikke velge noe som vekker den gode følelsen av komfort og litt hverdagslig luksus.
I skaperprosess er det flere elementer som virker inn på meg som designer. Kvalitet står alltid i fokus, og er høyest prioritert!
Garnet jeg velger må være mykt og kjennes godt mot huden. Det skal være en deilig opplevelse å pakke ut et produkt fra oss, og klær man lengter etter når de ikke er der. Disse klærne skal kunne brukes igjen og igjen uten at man blir lei. De skal kunne kombineres med det man har i garderoben sin fra før, og løfte opp et antrekk til noe helt spesielt og unikt.
Jeg sitter i disse dager med siste finish på en splitter ny kolleksjon. Den nye kolleksjonen har plagg som kan mikses og matches med hverandre og med alle våre klassikere. Og selvsagt er den laget i en utsøkt ullkvalitet i kjent Dèhn Design stil. Det samme er passform og detaljer.
Så her er det rom for høy komfort. Jeg gleder meg til lanseringen! Den er rett rundt hjørnet. Mulighet for forhåndsbestilling blir det også.
Happy springtime.
Love,
Merete Dèhn