Merete Dehn

Kvalitet i alle ledd

Etter hvert som firmaet vokste seg større valgte jeg å flytte produksjonen til Europa. Det gjorde det mulig for meg å reise og besøke fabrikken, men også at jeg fikk muligheten til å sette ansikt på de dyktige arbeiderne som sydde plaggene mine. 

Det er ikke til å legge skjul på at innen klesindustrien er det dessverre alt for mange kvinner og menn som hverken får den lønnen de fortjener, eller har en helsemessig forsvarlig og god arbeidsplass. Det å ha en produsent hvor du kan være trygg på at de ansatte har det trygt og godt på jobb, burde etter min mening være øverste prioritering for alle som driver med klesproduksjon.  

Det gjør meg ydmyk og glad å vite at jeg har fått muligheten til å skape arbeidsplasser til damer i et land som ikke på langt nær har de samme godene som vi har her i Norge. Jeg kjenner en enorm stolthet når jeg ser «damene mine» i arbeid, de er alle så utrolig dyktige og nøye! Her snakker vi kvalitet i alle ledd, noe som også gjør at kvaliteten er fantastisk.