Merete Dehn

Mer enn bare klær

Da jeg var ung var jeg jenta som satt med strikketøyet i friminuttene, og som tenåring lagde jeg min første strikkekolleksjon. Jeg strikket aldri fra et spesifikt mønster, men fra de ideene jeg hadde i hodet. Til daglig gikk jeg for det meste i tøy jeg hadde sydd eller strikket selv, og handlet sjeldent i butikker. Så lenge jeg kan huske har jeg vært opptatt av hvordan klærne mine skal se ut, føles, og sitte på kroppen.

Det som startet som en hobby, skulle mange år senere vise seg å bli mitt levebrød og store lidenskap i livet – Dèhn Design.

I dag er Dèhn Design mye mer enn bare klær. Når jeg tenker på merkevaren jeg har skapt tenker jeg glede, mennesker, lidenskap, frustrasjon, inspirasjon, hardt arbeid, håp, mangfold, lærdom og kunnskap.

De neste dagene ønsker jeg å dele min historie slik at vi kan bli bedre kjent, og kanskje kan jeg inspirere deg til å ta fatt på din drøm – enten den drømmen er stor eller liten.