Merete Dèhn skal ha utstilling på Sjøholmen Kunsthus i Sandvika

For få måneder siden fikk jeg en ny hobby. Jeg begynte å male, og det ga meg en dyp ro og masse glede. Maleriene ble fort mange da jeg var i god flyt med masse kreativitet. 

Jeg begynte forsiktig å legge ut noen av mine første malerier. Det var å tråkke ganske langt utenfor komfortsonen å legge ut noe jeg bare hadde lekt meg fram til, men jeg tok sjansen. Og det er vel aldri feil å by litt på seg selv. Det kan kanskje til og med motivere andre? Det er i hvert fall én av mine intensjoner.

Kort tid etter hadde jeg solgt flere, noe jeg synes var overveldende morsomt og inspirerte meg enormt! Jeg bestemte meg etter hvert for å legge de inn i nettbutikken for salg, og under “Kunst” vil dere finne flere av mine malerier. Jeg har enda flere klare, og noen som fortsatt er i prosess. De legges inn fortløpende. Se alle malerier her.

Fotograf: Hilde Brevig.

Da det kan være en utfordring å selge malerier via nett, kom jeg på idéen om at en utstilling kanskje kunne være lurt. Derfor tok jeg kontakt med Bjørg Thoraldsdottir (kunstner og dikter) for å høre om hun hadde noen tips til meg. Hun sendte meg straks et mobilnummer til en som driver et galleri i Oslo. Den som våger intet vinner, tenkte jeg. Og dermed var jeg i dialog med de.

Må fortsatt klype meg i armen for å tro at det er sant – men det er det, og jeg gleder meg barnslig mye; 8. mars 2022 skal jeg ha min aller første utstilling på Sjøholmen Kunsthus i Sandvika. Der skal jeg være en hel måned. Jeg kommer til å legge ut mer informasjon når tiden nærmer seg, og håper at mange av dere tar turen innom i løpet av mars.

Dere er varmt velkommen og det vil glede meg helt enormt mye om jeg ser noen av dere der!

Klemmer fra
Merete Dèhn