Om Chill & Comfy

2020 var litt av et år, og 2021 fortsetter å by på utfordringer for mange. Til tross for situasjonen vi nå befinner oss i, håper jeg at du har det fint og klarer å finne glede i de små tingene i hverdagen!

I mars 2020 ble hele landet nedstengt og jeg som mange andre var nødt til å gjøre store endringer. Flere prosjekter måtte settes på vent, men det gjorde også at jeg for første gang på lenge tok meg tid til å reflektere over reisen min, og hvordan jeg vil at den skal se ut videre. 

Mange dager er det så mye som skal gjøres at det er fort gjort å glemme å ta seg tid til, eller i det hele tatt føle at det er greit med et lite pusterom. Du kan kanskje kjenne deg litt igjen i det?

Jeg har alltid mange baller i luften på en gang, store drømmer, og mye som helst skulle vært gjort i går. Slik er jeg fortsatt, men nå ser jeg også verdien i å ta en pust i bakken. For min del er det helt nødvendig for å kunne se veien videre klart, og skape videre vekst. 

For nøyaktig ett år siden startet jeg på en ny kolleksjon, og dette ble en av de prosjektene jeg måtte sette litt på vent. Det var andre ting som måtte prioriteres, men nå er endelig tiden inne.

Det er med stor glede jeg kan dele denne kolleksjonen med deg, og jeg er så spent på å høre hva du synes!

Denne kolleksjonen står mitt hjerte ekstra nært da den symboliserer hva jeg står for, og hvordan jeg ønsker at reisen til Dehn Design skal se ut videre. 

I mange år har jeg hatt hatt gleden av å kle opp ulike kvinner i mine design. Mangfoldet jeg har hatt gleden av å se blant kundene mine har vært min største inspirasjon når det gjelder denne kolleksjonen.  

Om jeg skal beskrive den nye kolleksjonen med to ord må det være: komfortabel eleganse! Alle plaggene er laget av italiensk produsert garn i 100% ekstra fin merinoull, og ingen skadelige eller irriterende kjemikaler er brukt ved fremstilling. 

Som med alt annet jeg har laget var det viktig for meg at også denne kolleksjonen skulle bestå av plagg og fargekoder som kan brukes av alle på kryss og tvers av hverandre. Alt fra klassisk eleganse til mere «rocka». Uansett hvordan du velger å kombinere disse plaggene, kan det ikke bli feil!

Jeg har valgt å lansere kolleksjonen i 3 deler, og første plagg ut er: 
Maya sjalet, Vicky slengbukse og Vic ponchogenser – og disse finner her!

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese! Jeg håper du liker den nye kolleksjonen like mye som meg. Har du spørsmål eller hvis det er noe jeg kan hjelpe deg med, ta gjerne kontakt! 

Varm klem 
Merete Nyegaard Dehn