Påskeinspirasjon

Påsken nærmer seg, og i den forbindelse ønsker jeg å løfte frem de plaggene vi har i typiske påskefarger: Gul og lilla! 

Gult er en farge som ligger i fargespekteret mellom grønt og rødt. Den omfatter fargenyanser fra grønngult til rødgult, og er den fargen menneskeøyet ser best og oppfatter raskest.  Gult assosieres med en mange forskjellige ting, avhengig av om fargen er ren gul, rødgul eller grønngul. Noen vanlige assosiasjoner er sol, varme og energi. 

Lilla er en blanding av rødt og blått, og er en kongelig farge, men hva kan fargen si om deg? Det sies at de som ofte velger lilla i stor grad misliker hverdagsproblemer, og vil heller fokusere på de store linjene. Valgene du tar er ofte styrt av en indre intuisjon, og du er flink til å se gjennom andres løgner eller usannheter. Du har en smak som tilsier at du prøver å få det beste av det meste. Hvis lilla er din favorittfarge har du et stort behov for å være unik, og for å ta individuelle egne valg.

Mange ganger har jeg hørt damer si «jeg kler ikke gult» eller «jeg ser så blass ut i lilla», men jeg ser det motsatte. Innenfor fargespekteret så finnes det mange toner av en enkelt farge, og det gjelder å finne den tonen du kler. Det finnes en fargetone for alle! 

Nå går vi mot lysere tider og varmere dager, så la oss feire det med litt farger. Vi feirer påsken med 15% på alle varer i gult og lilla!

Bruk rabattkoden «påske15» og få -15% rabatt på kjøpet!

PS! Vi har nå en påskekonkurranse på Facebook/Instagram. Anbefaler dere å sjekke den ut! Jeg ønsker dere en riktig god påske.

Klem fra Merete Dehn