Vi er mer enn bare klær - Dehn Design AS

Produksjon – Mer enn bare klær

For de av dere som har fulgt meg over litt tid, så vet dere at jeg gikk for drømmen da jeg startet opp min egen virksomhet for en del år tilbake. Og nå er jeg enormt glad for at jeg aldri ga opp! Jeg har måttet tåle mer en én trøkk, og utallelige opp- og nedturer. Staheten min kom godt med, og det var aldri noe alternativ å gi opp.

Passion for å kreere

Da jeg alltid har vært en kunstnersjel med en stor passion for å kreere, var det å følge drømmen et must for et fullverdig liv med respekt for meg selv.

Min største drøm var å skape myke, behagelige klær til stor glede og samtidig skape arbeidsplasser til så mange som mulig! Veien har vært lang, og jeg har prøvd og jeg har feilet. Jeg har utviklet og jeg har avviklet. 

I denne prosessen har også nettverket blitt større og større – og jeg har truffet enormt mange flotte, kreative og dyktige mennesker underveis. Etter hvert har jeg fått bygget opp et solid og dedikert team som alle er like viktige for å få alt til å fungere optimalt.

Produksjon

Å skape verdi for teamet og verdi i form av komfortable klær av høy kvalitet – har alltid vært og er viktig for meg. All vår produksjon foregår i Lithauen på en liten fabrikk med 50 dedikerte ansatte. 2 menn og resten kvinner.

Det var et stort øyeblikk å komme dit første gang sammen med datteren min Sarah, og det var ikke fritt for at tårene trillet mens jeg gikk gjennom fabrikken.

Der satt de – i full gang med produksjon av mitt design. Helt rå følelse å se så mange kvinner i arbeid, og at de har en trygg og fin arbeidsplass å komme til hver dag. Og for et håndarbeide de gjør for oss!

For meg er det svært viktig at de får godt betalt for den flotte jobben de gjør. Derfor er det ikke noe tema å presse priser i bånn. De skal få det de skal ha for å lage seg en god hverdag for seg og sin familie.

Vi fulgte produksjonen helt fra behandling av garnet til ferdig produkt. Fantastisk håndarbeide der alle produkter kvalitetssikres underveis. Derfor opplever vi svært sjeldent og nesten aldri reklamasjoner.

Takknemlig for all ros og kjærlighet

Jeg er SÅ STOLT av teamet mitt – og uten dem hadde vi ikke kunnet glede så mange av dere med deilige, myke ullplagg i et design kreert med stor passion fra hjertet.

Tusen takk til alle dere som kler dere i mitt design – dere er med på å skape verdi og å gjøre en forskjell for veldig mange. Jeg vil også takke våre trofaste følgere som liker og kommenterer. Jeg er så takknemlig for dere alle sammen!

Varme klemmer fra
Merete Dèhn, Designer og daglig leder