Sommersjalet “Blossom” ble raskt en favoritt!

Det er alltid like gøy å lansere et nytt produkt, og vi er så stolte over å kunne levere klær i den aller beste kvalitet. Nå har endelig sommersjalet “Blossom” kommet på lager, og salget har gått over all forventning!

Om Blossom sjalet

Blossom sjalet er strikket i 75% ekstra fin alpakka, og er mykt, lett og kløfritt. Sjalet er både nydelig og elegant, men kan også være røft om du ønsker det. Alt ettersom hvordan du kler seg ellers!

Vi har allerede solgt det til de som har ønsket seg sjal til bunad, og også til et lite knippe med bruder! Sjalet passer også perfekt over sommerantrekket da det er lett og ledig, men samtidig varmer godt en sen sommerkveld.

Våre damer i Litauen bruker cirka 7 timer på produksjon av ett sjal – så dette er hva man kan kalle god kvalitet og nøye arbeid! I tillegg til dette, så sys alle frynsene på for hånd, akkurat som på alle våre andre sjal.

Blossom sjal har vært en suksess fra vi lanserte det for noen få uker tilbake, og responsen har vært fantastisk – noe vi er svært takknemlige for! Det er tydelig at denne kvaliteten faller i god smak.

Se Blossom sjalet og hvilke farger vi tilbyr ved å klikke på knappen under:

Kontakt oss

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan! Du kan nå oss på telefon (+47) 45 31 33 13 eller på e-post info@dehndesign.com.