Tanken bak garnkombinasjonen

Hvorfor valgte jeg akkurat denne garnkombinasjonen?

For en liten stund siden fikk jeg en melding fra en dame som lurte på hvorfor ikke plaggene våre blir laget i 100% ull. Jeg kan godt forstå hvorfor hun lurte på dette, så jeg tenkte jeg kunne dele svaret mitt med deg også.

Går vi noen år tilbake laget jeg klær i 100% alpakkaull, men den gangen opplevde jeg dessverre en del misnøye på grunn av kløe og at tøyet loet. I tillegg var prisen på alpakka svært høy, så jeg ble nødt til å finne en bedre løsning. 

Å gå over til et garn i en nøye utvalgt blandingskombinasjon i stedet for å bruke 100% alpakka var altså et bevisst valg fra min side, og en beslutning jeg tok etter rådgivning fra de dyktige damene mine i Litauen. 

I dag består de fleste plaggene våre av en blanding av merinoull, alpakka, polyamid, polyakryl-fiber og elastane. Etter at jeg gikk over til denne blandingskombinasjonen kan jeg telle på en hånd hvor mange reklamasjoner vi har fått, men stadig vekk tikker det inn kjempehyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder i innboksen. 

Tusen takk – jeg setter enormt stor pris på at dere tar dere tid til å skrive til meg<3

Over tid har vi opparbeidet oss en stor og lojal kundekrets hvor mange kommer igjen og igjen for å utvide garderoben sin med våre plagg. I vår kundegruppe har vi blant annet kreftpasienter, damer med leddgikt og damer med ME. Spesielt går tilbakemeldingene fra disse damene på at det er så bra at at plaggene ikke klør, og at de kjennes myke og gode mot huden.  

Alt av garn får jeg tilsendt fra Italia, og hvert plagg lages på vår egen kvinnestyrte fabrikk i Lithauen. Der jobber det kun kvinner, og de er alle så fantastisk dyktige på hvert sitt område. 

Garnkombinasjonen vi har i dag kommer vi til å fortsette med da tilbakemeldingene er så gode som de er, men jeg kan røpe at vi lanserer en helt ny kolleksjon med produkter med 100% ekstra fin merinoull i slutten av februar (om alt går som planlagt).

Om du følger oss på sosiale medier får du vite mer om denne kolleksjonen om ikke alt for lenge. 

Takk for at du tok deg tid til å lese! Husk at vi setter pris på både ris og ros, og du må aldri nøle med å ta kontakt om du lurer på noe!

Varm klem 
Merete Nyegaard Dehn