Merete Dehn

Tidløs og elegant!

Hvilken følelse vekker klær hos deg, og hvilke elementer synes du skal være tilstede for at det skal bli en favoritt i nettopp din garderobe? Hva er det som gjør at du velger et plagg framfor et annet, og er kvalitet og passform avgjørende faktorer?

Noen ganger gjør vi impulskjøp, mens andre ganger er det nøye planlagt og gjennomtenkt og vi har lett lenge etter “det rette”. For det er gjerne mye som skal klaffe. Kvalitet, farger og passform er som regel av stor betydning for mange av oss. Og de aller fleste ønsker å se bra ut i klærne de velger.

For meg som designer er målet å lage klær som dekker behov mine kunder har, samtidig som de vekker god`følelsen og bidrar til økt velvære!
Klærne må være av høy kvalitet, og i tillegg være gode og komfortable å ha på seg. Samtidig er tidløshet og stilren eleganse stikkord for hvordan jeg tenker når jeg er i skaperprosess.

Dette er plagg man kan ha glede av i mange år, og de kan brukes året rundt og til enhver anledning – om det er til hverdag eller fest.

Vi er mer enn bare klær!

Merete Dèhn
Dèhn Design