Trendy farger til vår & sommer

Vårens farger

The zoe report slapp en artikkel om hvilke farger som blir trendy nå til våren og sommeren. Blant de ulike fargene som ble presentert var det spesielt 3 farger jeg la merke til: lys lilla, lys rosa, og lys blå.  Alle disse fargene har vært superpopulære blant dere, og vi ble utsolgt for akkurat disse fargene på svært kort tid.

Selv kommer jeg alltid til å ha en forkjærlighet for duse, nøytrale farger, men akkurat nå tror jeg vi trenger litt farger i livet vårt. 

Forskning viser at farger gjør noe med oss, og at spesielt klare pastellfarger får oss til å føle oss litt mer energisk og optimistisk. 

Susanna Merrick, grunnleggeren av Aura Wear mener at vår aura er essensiell når vi går igjennom klesskapet våres, og i stedet for å si «hva skal jeg ha på meg i dag?» så bør vi si «hva vil jeg ha på meg i dag som kan få meg til å føle meg slik jeg ønsker. 

I følge Merrick, hvor jobben hennes går ut på på lese folks aura, så mener hun at stil handler om å velge hvilke farger vi skal gå med som manifesterer visse følelser i oss, og forstå at forskjellige energier er assosiert med spesifikke farger. 

I korte trekk så betyr dette at de fargene du trekkes mot og automatisk velger å kle deg i, har en dypere mening enn kun det øyet kan se. 

Om disse teoriene stemmer 100% skal jeg ikke si, men at farger vekker følelser i oss og at vi ALLE kler farger er helt sikkert! 

Tredje uken i mars får vi påfyll av Daisy sjalene i lys lilla, pale pink, og lys blå og alle plaggene kan forhåndsbestilles allerede nå. 

Se Daisy sjalet her.